مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان مشخص شدن تجاوز

سلام
16 آبان 98 یک آقایی با من رابطه برقرار کرد و بکارت منو از بین برد چهار ماه منو بازی داد که با هم ازدواج میکنیم بعد 4 ماه منو رها کرد تا به امروز امیدوارم بودم شاید پشیمون بشه برگرده باهم ازدواج کنیم. میخواستم بدونم بعد از گذشت یکسال اگه برم پزشک قانونی معاینه بشم، میتونم ثابت کنم که این آقا بکارت منو از بین برده ؟ و اینکه اگه دادگاه شکایت کنم چه حکمی صادر میشه ؟ نظر دادگاه چیه ؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شكايت بفرماييد ؛ اگر در رابطه جنسی پرده بکارت دختر از بین برود ارش البکاره (خسارت بکارت) باید پرداخت شود. باتوجه به موازین شرعی و قانونی ارش البکاره برابر یک مهرالمثل است که در تمام موارد با نظر کارشناس تعیین می‌گردد. اگر میزان مهرالمثل بیش از دیه کامل زن باشد، بیشتر از یک دیه ی کامل تعلق نمی‌گیرد و محاسبه نخواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متاسفانه هیچ یک از موارد فوق نتیجه ای ندارد
مگر خودش اقرار کند