مشاوره حقوقی رایگان - بیمه نکردن کارفرما

باسلام
اینجانب حدود 15 سال است که در صدا و سیمای یکی از مراکز با 175 ساعت کار در ماه مشغول خدمت هستم. با اینکه قرارداد نوشته شده است ولی هیچ نسخه ای از آن تحویل بنده نمیشود. در ضمن از بیمه کردن کارکنان در این شرایط هم خودداری شده است. آیا میتوانم حق و حقوق این چند سال را قانوناً ادعا کنم؟

پاسخ ها :

بهشاد  بهپوری

جناب آقای بهشاد بهپوری:

سلام
با مراجعه به اداره كار شهرستان محل خدمت و ارائه دادخواست مطالبه كليه حقوق معوقه و حق سنوات و بيمه ... نيازي به قرارداد نيست و به حداقل حقوق هر سال محكوم مي شوند

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شما می توانید در اداره کار حوزه آن مرکز شکایت کنید ضمن اینکه 1- بر علیه شخصی شکایت کنید که طرف قرارداد شما است2- دلیلی دال بر اشتغال 15 ساله در آن مرکز ولو شهادت شهود داشته باشید.یاالله