مشاوره حقوقی رایگان - انتقال به تبعیت از همسر

با سلام و خسته نباشید
بنده سال 97 پیمانی دانشگاه علوم پزشکی البرز شده ام که تعهد 5 ساله داده ام اما اونقدر تعهد سفت و سختی نبوده است. 4 ماه بعد از پیمانی شدن متاهل شده ام که همسرم در رشت شغل آزاد دارد آیا بنده میتوانم از قانون تبعیت از همسر برای انتقال به شهر همسر اقدام کنم؟

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
با ارائه گواهی اشتغال به کار همسرتان مانند جواز کسب یا محل کار خصوصی میتوانید از مزایای قانون انتقال استفاده کنید

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سعی کنید از حوزه روابط استفاده کنید چون حصول امر به توافق مسئولین داره..