مشاوره حقوقی رایگان - انتقال فرهنگی به تبعیت از همسر نظامی

سلام من امسال مهر اولین سال استخدامم در آموزش و پرورش هست و 10 سال تعهد خدمت دارم و پیمانی هستم. استان محل قبولیم استان مرکزی هست و همسرم هم نظامی هستن و در استان مرکزی مشغول بودن اما الان چند ماهی هست که منتقل شدن اصفهان. الان من می تونم به تبعیت از همسر انتقالی بگیرم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به شرایط و موافقت مبدء و مقصد دارد

پرسشگر :

چنانچه در مسیر عادی ممکن نشد امکان شکایت از طریق دیوان عدالت اداری هست؟

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله این امکان وجود دارد و تفاهم نامه ایی هم در این خصوص متصور است