مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی یا کیفری

فردی که از طریق اینترنت باهاش آشنا شدم با حقه بازی و فریب منا کشوند به محل کارش که یه ساختمان مجلل بود و چندین اتاق و کارمند و برو بیا داشت. خودش مدیر فروش و سرمایه گذاری معرفی کرد و گفت پنجاه میلیون به من بده دارم یه بار سنگین عطر میارم و یکمم براتو میارم و خودم میفروشمشون برات من پنج ساله کلی مشتری دارم و کلی سود میکنیم منم حماقت کردم و اعتماد و پنجاه میلیون تو دستگاه پوزش کارت کشیدم حالا فهمیدم کلا کلاهبرداران و فرار کردن به این طرفم میگم میگه به من ربطی ندارد تو داخل پز شرکت کارت کشیدی برو از شرکت شکایت کن
حال راهی برای شکایت ازین فرد هست؟
تنها مدرکم یه پرینت که پول کشیدم داخل اون پز که بعدها متوجه شدم حساب شرکته نه حساب اون شخص و دونفری که همراهم بودن اون روز
لازم به ذکر است بالغ بر صد نفر ازین مجموعه شکایت کردند

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
علیه شرکت می توانید دعوی استرداد وجه اقدامه کنید

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید