مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری

سلام عرض ادب. در جریان مشارکت در ساخت، پیمانکار ساختمان پدرم برخلاف قرارداد عمل کرده و با سوء استفاده از کهولت سن پدرم و با توجه به وکالتی که داشته تمام مراحل قراداد را تغییر داده و بجای اینکه وام فرسوده را بنام خودش بگیرد بنام پدرم گرفته است و حتی از پدرم شکایت هم میکند که بعدا رای دادگاه به نفع پدرم صادر میشود و حالا بعد از گذشت حدود 8 سال از شروع قرارداد و فوت شدن پدرم در سال 98 ما ازایشان شکایت حقوقی کرده ام بابت ایفای تعهدات و منتظر رای دادگاه هستیم و ایشان هم با خیال راحت بدون اینکه واحد ها را کامل کند و تحویل دهد و با توجه به اینکه تمام وکالت های ایشان باطل شده است واحد ها را اجاره می دهد و هم یکی را فروخته است حالا سئوال بنده این است که بابت موضوع وام که عرض کردم موضوع خیانت در امانت را مطرح کنیم و در موضوع فروش واحد ها بدون تقسیم نامه و وکالت مجدد از ورثه باید چه راهی را برویم تا به حقمان برسیم ... پیشاپیش ممنون از راهنمایی های اساتید محترم ...

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دعوای حقوقی مناسب مطرح کنید.
جهت ثبت دادخواست یا شکوائیه به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
این مسئله موضوعی نیست که در چند سطر پاسخ داده شود نیاز به بررسی دقیق و مطالعه قرارداد مشارکت در ساخت بین انها دارد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی مستندات و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسناد و مدارک نیاز به بررسی بیشتر دارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام ابتدا عرض شود که نیاز به ارائه توضیحات بیشتر است برای راهنمایی دقیق تر
در ثانی با توجه به اینکه شما فرمودید ایشان ساختمان را تکمیل نکرده است پس چگونه آن را به اجاره می دهد؟
الزام به انجام تعهد نیز در مرحله اجرا اعمال ماده 47 مطرح کنید برای جلب و دستگیری
و بابت اجاره واحد ها اگر هنوز سند به نام پدر مرحوم شما بوده است، انتقال مال غیر (منافع) مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع شما نیازمند برسی بیشتر و گفت و گوی متقابل است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مطالعه پرونده در شعبه کیفری قطعا نیاز است