مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم باغ بین وارث

با سلام زمینی به متراژ 4500 متر با کاربری باغ و ساختمان در روستایی که قرار است بین وارثین تقسیم شود
1- ایا امکان تقسیم ان وجود دارد به بعضی وراث 750 متر و به بعضی وارثین 450 متر میرسد
2- تغییر کاربری آن امکان پذیر است و ایا امکان ساخت یک انبار در این زمین ها وجود دارد ؟
باتشکر

پاسخ ها :

ليلا  كندابي كله

ليلا كندابي كله :

استان :

با سلام اگر قابل افراز باشد میتوان تقسیم و یا در صورت عدم تقسیم دستور فروش از دادگاه گرفت. و اگر کاربری آن زراعی است فقط در حد انباری میتوان ساخت

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام. با توجه به توضیحات شما امکان تقسیم به صورت رسمی وجود ندارد لکن میتوانید به صورت غیر رسمی مابین خود تقسیم کنید