مشاوره حقوقی رایگان - آب واحد آپارتمانی

با سلام
احتراما، اینجانب در یک آپارتمان 8 واحده زندگی میکنم که آب آن بصورت یک کنتور حجمی می باشد و در زمان پرداخت حق شارژ مدیر ساختمان کل مبلغ قبض آب و تقسیم بر 8 واحد میکنه.
ما دو نفر هستیم و واحد های دیگه 4 الی 5 نفره هستن و من در طول یک ماه 10 روز منزل نیستیم اما مجبورم اندازه بقیه هزینه آب و پرداخت کنیم.
بنا به درخواست اینجانب و امضا فرم درخواست تفکیک کنتور توسط کلیه مالکین من به نمایندگی از کل آپارتمان کارهای اداری و پرداخت ها رو در اداره آب انجام دادم اما به دلیل کهنه بودن کنتور های فرعی و به درخواست اداره آب باید کنتور ها تعویض میشه و مقداری هم لوله کشی قسمت کنتور ها اصلاح بشه اما حالا در زمان پرداخت سهم هر واحد تعدای حاضر به پرداخت نیستن!!!
مدیر ساختمان هم خودش جز اون افرادی هست که هزینه رو پرداخت نمیکنه.
آیا من میتوانم بصورت قانونی درخواستی بدم که بقیه واحدهایی که هزینه واریز کنن چون این حق من هست که داره ضایع میشه!
در ضمن برای تفکیک کنتور رضایت کلیه ساکنین در اداره آب باید باشه که اون فرم درخواست تفکیک کنتور و همه امضا کردن و در دست من هست.
لطفا یک راه حل قانونی و محکم بدید.
با تشکر