مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام، خسته نباشيد وكلاي محترم. ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
من براي مهريه اقدام كردم كه تونستم ماشين همسرم رو توقيف كنم اين ماشين به صورت ثبت نامي هستش و هنوز تحويل نگرفتم از نمایندگی
همسرم وقتي فهميد موعد تحويل ماشين نزديك هستش از من شكايت كرده كه ماشين رو به يكي ديگه فروخته. با اين وجود كه حواله خودرو غيرقابل فروش هستش.
و تاريخ مبايعه نامه رو گذاشته براي قبل از درخواست مهريه من.
ميحواستم بدونم الان اين ماشين رو ميتونه از من بگيره؟

پاسخ ها :

توقیف حواله خودرو برای مهریه توقیف خودرو برای مهریه فروش خودرو قبل از درخواست مهریه توقیف خودرو مهریه خودرو