مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر مشاعات برای واحد بدون پارکینگ

سلام. بنده در یک ساختمان 18 واحدی یک واحد بدون پارکینگ دارم. در حال حاضر تعمیرات مشاعات ساختمان از جمله تغییر نمای ساختمان در حال اجرا می باشد. با توجه به این که واحد من بدون پارکینگ است، آیا سهم هزینه من در بازسازی مشاعات از جمله نمای ساختمان با سایر واحدهای دارای پارکینگ یکسان باید باشد یا خیر؟ لطفا راهنمایی فرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

هزینه تعمیر مشاعات برای واحد بدون پارکینگ هزینه بازسازی مشاعات ساختمان واحد بدون پارکینگ قانون تعمیرات مشاعات تعمیرات مشاعات