مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به مقصر شدن در تصادف

با سلام.خانمی از راه فرعی با ماشین به من با سرعت بالا که در اصلی به راه خود ادامه میدادم برخورد کرد و دو درب من کاملا از کنار داغون شد. این خانم دو بار اعتراض کرده و قبول نشد و این بار هم اعتراض کرده. من کروکی هم دارم و دو بار افسر آمده و حق را به ما داد و مقصر آن خانم شده. میخواستم بپرسم چند بار دیگه میتونه باز اعتراض کنه؟ با توجه به این که من با ماشین کار میکنم و وسیله کسب درآمدم هست آیا میتونم پول بیکاری در این سه ماه که با ماشینم تصادف کرده و هنوز خسارتش رو نداده رو بگیرم؟
باتشکر از پاسخ شما.

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام احتمالا این آخرین اعتراضشان خواهد بود و قاعدتا باید قرار صادر شود.