مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو توسط همسر مالک خودرو

سلام. من برج 6 یک پراید وانت خریدم و بعد دریافت معاینه فنی رفتم تعویض پلاک اون جا گفتن که ماشین توقیفی داره. من به فروشنده اعلام کردم و اون بعد از پیگیری گفت که برج 2 ماشین رو خریده و پلاک نزده و همسر اون که پلاک بنامش بود برج 6 برای نفقه و مهریه تقاضای توقیف ماشین رو کرده الان ماشین من رو توقیف کردن. تکلیف من چی هست؟ اگر فسخ کنم چه شرایطی داره و این که ماشین الان خیلی گرون تر شده و من هم کلی خرج اون ماشین کردم.
ممنون میشم از راهنمایی تون.

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام و وقت بخیر
چنانچه تاریخ مبایعه نامه شما و یا ید قبلی شما قبل از تاریخ توقیف خودرو هست می توانید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی رو تقدیم دادگاه و با ارائه مدارک درخواست رفع توقیف خودرو را داشته باشید ولیکن چنانچه تاریخ معاملات بعد از تاریخ توقیف است چندان جای امیدواری نیست
در طرح دعوا مدارک پرداختی شما بابت ثمن معامله و اگر خودرو را خودتان بیمه کرده اید جزو مواردی است که به شما کمک خواهد کرد.