مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای کمیسیون معافیت کفالت

با سلام.پسرم‌ از‌ کفالت‌ مادر‌ مطلقه‌‌ به‌ مدت 24 ماه‌ استفاده‌ کرد‌ اما‌‌‌ چون‌ محیط‌ شهرستان‌ کوچک‌ است‌‌‌ روی‌ حسادت‌ به‌ نیروی‌ انتظامی‌ گزارش‌ دادن‌ که‌ مادرش‌ ازدواج‌ موقت‌ کرده‌ اما‌ در‌ حالی‌ که‌ حقیقت‌ ازدواجی‌ موقت‌‌ انجام‌ نگرفته‌ بوده‌ فقط‌ در‌ حد‌ آشنایی‌ اولیه‌ با‌ طرف‌ صحبت‌‌ و‌ رفت‌ و آمد‌ داشته‌ که‌ گزارش های‌ داده‌ شده‌ متا‌سفانه‌ منجر‌ به‌ فسخ‌ کفالت‌ شدن‌ و‌ پسرم‌‌ رفت‌ سربازی‌ و گفتن‌ در‌ حین‌ سربازی‌ اعتراض‌ کن‌ تا‌ در‌ کمیسیون‌ مطرح‌ و رسیدگی‌ شود‌ و پسرم‌ اعتراض‌ خودش‌ را داده‌ اما‌ بعد‌ از ‌6 ‌ماه‌ کمیسیونش‌ را‌ گذاشتن‌ بدون‌ حضور‌ مادرش‌ و باز‌ هم‌ رد‌ کردن‌‌. حالا باید‌ چی کار‌ کنیم‌ راه‌ اعتراض‌ دیگر‌ هم‌ هست‌ یا‌ خیر‌؟ در ضمن‌ خودشان‌ به‌ پسرم‌ گفته‌ بودن‌ به‌ مادرت‌ بگو‌ یک‌ عقد‌ نامه‌ موقت‌ یک‌ ماهه‌ بیارد‌ که‌ بگوییم‌ اگر‌ مردم‌ گزارشی‌ دادن‌ به‌ خاطر‌ همین‌ یک‌ ماه‌ جهت‌ آشنایی‌ بوده‌ تا‌‌‌ در‌ کمیسیون‌ نتیجه‌ بگیری‌ اما‌ متاسفانه‌ نتیجه‌ منفی‌ شد‌ و پسرم‌ مانده‌ با‌ دو سال‌ عقب‌ ماندگی‌ از‌ کار‌ و زندگی‌ و رفتن‌ به‌ خدمت‌ سربازی‌. متشکرم‌. ببخشید‌ طولانی شد‌.

پاسخ ها :

اعتراض به رای کمیسیون معافیت کفالت معافیت کفالت مادر مطلقه کمیسیون معافیت کفالت معافیت کفالت کفالت مادر مطلقه معافیت سربازی سربازی