مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

با سلام. اینجانب 20 سال است در پیام نور به صورت قراردادی مشغول بودم. آیا من با توجه به این که فرزند جانباز زیر 25 درصد هستم، آیا پیمانی میشوم یا رسمی؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در میدانهای دفاع مقدس را دارند،آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند، نیز در این قانون جای دارند.