مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت

سلام، وقت بخیر. ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید. این نوشته رو از طرف دادگاه برای من ابلاغ شده. در خلاصه پرونده نوشته که پرونده مختومه شده. حالا نمیدونم چی کار باید بکنم و معنی این نوشته ها چی هستش و پرونده بنده در مورد زمین و ملک می باشد.
-در تاریخ 1399/09/25 وقت نظارت به لحاظ ابلاغ نظريه كارشناسي تجدید و برای تاریخ 1399/11/13 تعیین گردید.
- مبنی بر ممانعت از حق طی شماره ... مورخ 1399/09/26 با توجه به گزارش واصله، از آمار كسر و اعاده گرديد.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام. خیر مختومه نشده در وقت نظارت است تا کارشناس نظر خود را به دادگاه ارائه دهد