مشاوره حقوقی رایگان - در تاریخ 1401/05/12 وقت نظارت برای تاریخ 1401/08/24 تعیین گردید یعنی چی

سلام وقت بخیر
من مرداد سال قبل تصادف کردم
الان توی ثنا زده
- پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ 1401/08/24 می باشد
2-پرونده کلاسه ... ردیف فرعی 2 با علت طرح رسيدگي بدوي نسبت به اتهام ايراد صدمه بدني غير عمدي بر اثر تصادف رانندگي در دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان به تاریخ 1401/05/12 ثبت گردید و با شماره بایگانی ... به شعبه 2 دادياري دادسراي عمومي و انقلاب ارجاع شد
3-در تاریخ 1401/05/12 وقت نظارت برای تاریخ 1401/08/24 تعیین گردید

قاضی چه زمانی رای میده؟
یعنی چی این یعنی در تاریخ 24 آبان تازه قاضی رای میده وقت نظارت تعیین شده است منظورش اینه که 24 آبان نظرشو یا همون رای صادر میشه؟
آیا میشه کاری کرد که زودتر از این وفت رای داده بشه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام وقت نظارت از امور مربوط به شعبه میباشد یعنی پرونده شما در آن تاریخ مورد بررسی قرار می گیرد تا اقدامات قانونی بر روی آن انجام شود وقت نظارت بعدی شما مشخص گردیده است

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام اینکه قضات چه زمانی رای می‌دهند قابل پیش بینی نیست ولی طبق رویه بعداز انجام تحقیقات کامل وکارشناسی ودفاعیات طرفین رای صادرمیشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وقت نظارت مربوط به شعبه است
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقت نظارت مربوط به خود شعبه است و اگر رای صادر بشه به شما ابلاغ خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا وقت های نظارت مربوط به شعبه است . اگر دلایل و لایحع ای برای دفاع دارید قبل از این تاریخ ارسال کنید تا در حکم دادگاه تاثیرگذار باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
وقت نظارت یعنی پرونده شما در آن موعد مورد برسی قرار میگیرد