مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

با سلام. شرکت به دو سال بیمه و مبلغ 20 تومان محکوم شده. به اجرای احکام دادخواست دادم و آدرس شرکت طبق آخرین روزنامه رسمی گرفتم و طبق آدرس قید شده در روزنامه آدرس شرکت دادم احضاریه رفته شرکت شناسایی نشده. اجرای احکام احضاریه فرستاده برام که آدرس جدید ندی، دادخواست شما رد میشه. مجبور شدم طبق ماده 180 قانون کار بر علیه مدیر عامل شرکت شکوائیه دادم و قبلش اظهارنامه فرستادم براش. میگن ماده 180 قانون کار فقط برای طلب می باشد. پس بیمه من چی میشه؟ بیمه رو پس چطور پیگیر شوم؟

پاسخ ها :

شکایت از کارفرما برای مطالبات مطالبه بیمه پرداخت نشده ماده 180 قانون کار کارفرما کارگر مطالبات کارگر