مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

با سلام
بنده در یک شرکت هواپیمایی ... با عنوان کارشناس کامپیوتر در بخش مهندسی و تعمیرات استخدام شدم و عنوان کارمند فنی در قرارداد کار داشتم و پس از سه سال بدون رضایت بنده را از واحد مربوطه جابجا کرده و به واحد دیگر ترافیک منتقل کرده و تمامی قرارداد و سمت شغلی بنده را تغییر داده ضمنا در این واحد مدرک دیپلم را نیازمند بودن و پایه حقوق بنده را تنزل داده و فقط یک آیتم سایر مزایا داده‌اند.
و در این مدت بنده در سمت های مختلف که کارت تردد هم به عنوان نمونه سرپرست رمپ بوده ولی عنوان شغلی و حقوق کارمند متصدی فروش بار بود
پس از 15 سال سابقه کار با یک قرارداد تحت عنوان الحاقیه سه ماهه بدلیل مشخص نشدن افزایشات اداره کار با کلیه پرسنل بسته شد و در پایان قرارداد به چند نفر از پرسنل و بنده اجازه تردد و ادامه کار داده نشده است.
ضمنا این شرکت هواپیمایی ... در مدت یکسال بوده که از دولتی تحویل شخص حقیقی شده که طبق اصل 44 اجازه اخراج و پس از اخراج جذب نیرو را ندارد.
حال سوال بنده در صورت تسویه حساب آیا میتوانم پیگیر مطالبات ضایع شده خویش شوم
بنده بدلیل نیاز مالی حدود سه از تاریخ 20-03-1399اخراج شده ام میخواهم پول تسویه حساب بگیریم خواهشمند است بنده را راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

شما اخراج نشدید بلکه قراردادتون پایان یافته و میتونید اقدامات لازم جهت تسویه حساب و سنوات و... دریافت نمایید در غیراینصورت از طریق اداره کار اقدام گردد