مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه به زندانی

باسلام و خسته نباشید . دست شما وکلای دادراه را میبوسم به خاطر زحماتی که میکشید و جواب مردم را میدهید. اینجانب در قرارداد مبایعه نامه که به صورت قسطی فروختم و خریدار باید اقساط لیزینگ را پرداخت میکرد وقت تعیین نکردیم. و ما شرایط فسخ برای خود (هم در حاشیه مبایعه نامه ذکر شده که نفر متضرر میتواند قرارداد را فسخ کند و هم پیش بینی فسخ پس از چندسال که سند منزل ما و تضامین از سوی ما میباشد را داشته ایم که از طرف لیزینگ هم به دادگاه احضار شده ایم) در مهلت قانونی به خریدار اظهارنامه فرستادیم که به تعهداتش عمل کند و پاسخی دریافت نکردیم خریدار در زندان به سر میبرد و سامانه ثنا دارد. آیا میتواند ادعا کند که اظهارنامه به دستش نرسیده ؟ ممنونم از بزرگواری که جواب بنده حقیر میدهد

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
اقامتگاه را در اظهارنامه، محل زندان تعیین نمایید تا از طریق دفتر زندان به وی ابلاغ گردد.