مشاوره حقوقی رایگان - رد دادخواست فرجام خواهی

با سلام و درود فراوان
با توجه به دادنامه فسخ نکاح از شعبه تجدید نظر استان و اعاده آن به شعبه در تاریخ 12/27 متاسفانه وکیل محترم در لایحه خود اعاده انرا 12/24 قید کردند ضمنا با توجه به ایام تعطیلات عید و جمع آوری مستندات مربوط به پرونده تدلیس کیفری از شعبه کیفری(بدوی) و پیوست ان به دادخواست اما عملا شعب کیفری تا شانزدهم فروردین تعطیل بود همین امر باعث شد که 1/19 ثبت دادخواست شود و پس از تعیین شعبه دیوان موضوع غیر قابل مطرح و پس از ارجاع به شعبه تجدید نظر رد دادخواست ابلاغ شد
لطفا بفرمایید ایا ارسال مجدد دادخواست طی فرجه قانونی امکان پذیرفتن دادخواست هست یا خیر؟ و اگر خیر چه باید کرد؟ با تشکر

پاسخ ها :

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
ادعای اینکه شعب کیفری عملا تعطیل بوده قابل قبول نیست و راهکار اقدام در راستای خلاف بین شرع است اگر دلایل کافی داشته باشید.