مشاوره حقوقی رایگان - رد دادخواست

با سلام و وقت بخیر
قرارداد اجاره داور مرضی الطرفین داشته که به مشکل خوردیم و داور خارج از مهلت قانونی و برخلاف واقعیت و به دروغ رای کاملا علیه من داده و من دادخواست ابطال رای رو متاسفانه خطاب به خود داور زدم نه خوانده . امروز دادگاه رد دادخواست به ما داد
با وجودی که من قرار تامین دلیل از طرف شورای حل اختلاف دارم اما اصلا پرونده رو نگاه نکرد . چطور میتونم حقم رو بگیرم و نذارم حقم ضایع بشه طرف مقابلم کلا کلاش و کلاهبرداره راه و چاه همه چی رو بلده

با سپاس فراوان

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

متاسفانه راه رو اشتباه رفتید و ای کاش از اول با وکیل مشورت میکردید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست مجدد به طرفیت داور و شخص طرف مقابل تقدیم نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید