مشاوره حقوقی رایگان - یکطرفه راکب فحاشی تخریب خودرو یم

یکطرفه راکب فحاشی تخریب خودرو یم در حالیکه به 110 زنگ زدیم من را جلب کردند و فهمیدم که این فقط یک بازی بوده تا 110 برسه من رو جلب کند الان که یکروزه از زندان آزاد شده ام و پرونده را تقریبا بسته ام چطور میتونم از راکبان آن موتور سیکلت که ناشناخته بودن و عمل تخریب دو تا آینه بغل شیشه جلو و چراغ جلو پرایدم و حتی ترک نمودن راکب اصلی موتور سریعا از محل حادثه هنگامی که داشتم شماره پلاک موتور سیکلت رو بر می داشتم با گفتن به چیزی به دوستش محل حادثه رو ترک کرد علیرغم نرسیدن موتور سیکلت مامورین 110 و داشتن حکم جلب بنده حدود، 9روز زندان بودم تا تونستم واخواهی بدم حالا می خوام از اون دو نفر که من رو الاف کردن تا جلب بشم برای یکطرفه اومدن چاقو کشیدن تخریب خودرو آینه بغل شیشه جلو و چراغ جلو پراید م برای فحاشی آنها ازشون حالا شکایت کنم چه باید بکنم از کجا و چگونه شکایت کنم لطفا اگر میشود که توضیح بدین برای من ممنون میشم.

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

در دادسرا به عنوان توهین و فحاشی به استناد شهادت شهود طرح دعوا کنید و خسارات رو هم مطالبه کنید

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
اگر تخریب عمدی بوده و دلایل کافی دارید در همین راستا شکایت کیفری بنمایید.