مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت توهین و تخریب

با سلام و خسته نباشید
بنده جهت مهریه از همسرم شکایت داشتم و حکم جلب ایشان را گرفتیم به همراه حکم ورود به منزل، برای جلب ایشان اقدام کردیم و روزی که برای جلب رفتیم به دستور مامور قفل ساز قفل درب را شکست و ایشان را جلب کردیم ایشان تنها در منزل بودند، 1 ماه بعد برادر ایشان علیه من و پدرم شکایتی مبنی بر توهین و تخریب کردند که به نتیجه ای نرسیدند، 2 ماه بعد مادر ایشان با همین مضمون شکایت کردند، با توجه به گزارش مامور کلانتری که هیچ خسارتی وارد نشده، دادیار دادگاه به نفع ما رای دادند و پرونده بسته شد مجددا اعتراض زدند لایحه تنظیم کردند که همسایه ها شاهد بودند و ....
میخواستن بدونم برای ما مشکلی پیش میاد؟
ممکنه قاضی چه رای بدهد؟
ما الان باید به دادگاه مراجعه کنیم دفاعیه بذاریم؟
در مورد گرفتن طلاق نیز میخواستم کمکم کنید.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر نیازی به حضورشماو طرفتون نیست اعتراضات رادادگاه بدون حضورطرفین رسیدگی میکند

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

نه مشکلی پیش نمی اید برای طلاق سوالاتی باید از شما پرسیده شود وبعد میتوانم راهنماییتان کنم

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

مشكلي پيش نمي آيد و ظاهرا راي كيفري باشماست!حتما نياز به مشاوره تلفني يا حضوري داريد