مشاوره حقوقی رایگان - ثبت سامانه ی ثنا بدون اطلاع

سلام. بنده سامانه ثنا تا امروز نداشتم. برای ثبت نام رفتم و گفتند که ثبت نام کردید ولی شماره ی فرد دیگری بود که بعد شماره ی خودم رو زدند و ثبت شد.ابلاغیه سه تا اومده بود که دادگاه باید میرفتم و شاکی شده بودم اما من خودم خبر نداشتم. از بیشتر شهر ها برای انحصار ورثه از طرف من شاکی شدند و من خبر نداشتم. یکی هم برای مزایده بود. از کجا بفهمم کی بوده و چی کار باید بکنم؟ آیا محکوم میشم؟ از مدارکم داره استفاده میشه بدون اطلاع خودم.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

پیگیری کنید که اولین ثبت نام از کدوم دفتر خدمات قضایی وبوسیله ی چه کسی انجام شده.قابل پیگیریه...