مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از مدارک

سلام. من از طریق کلینیک ترک اعتیاد با یک شخصی آشنا شدم ...‌ واسه کار کردن .... کاری رو پیشنهاد داد گفت که با اپی که خودشو دارن باید خرید و فروش ارز و کالا انجام بدیم من هم چون دستم شکسته بود و دو ماهی بود که بیکار بودم زن و بچه داشتم زیر فشار بودم چون دستم خالی بود قبول کردم یک قرارداد نوشتیم ازمن بابت ضمانت 100میلیون سفته گرفت رفتیم حساب بازکردم کارت روداددسته خودم ولی بیشرف یواشکی رمزدوم کارت روگرفته بوده بعدیک سیم کارت گرفت به نام من گفت که بایدیک اکانت برام بازبکنه وبایک گوشی موقع شروع به کارمیده دست خودم بعدازسه ماه قراربودشروع بکنیم ....موقع شروع که شدچندروزمونده بودواسم ابلاغیه اومدفهمیدم ازچندین نفرکلاهبرداری کرده الان چکاربایدبکنم وکیل خوب کاربلدسراغ دارین معرفی بکنین

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سایت درخواست نمایید تمام همکاران کار بلد هستند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توجه به تخصص و استان محل سکونت تان از قسمت درخواست وکیل میتوانید تقاضا دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با عنایت به تخصص و شهرتان از قسمت درخواست وکیل میتوانید اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با احدی از همکاران سایت ارتباط برقرار کنید