مشاوره حقوقی رایگان - رابطه جنسی در صورت حلقوی بودن پرده بکارت

با سلام. 19 سال سن دارم. با خواسته خودم شش سال پیش با دوست پسرم از 13سالگی رابطه داشتم. چون اون 24 سالش بود و خواسته هایی داشت. من هم با سن کم قبول میکردم. این شد که از واژن دخول انجام شد ولی حلقوی بودم. الان ادعا این رو داره که من اولین رابطه رو با اون نداشتم. چون خون نیومده و میگه که من نمیتونم با تو ازدواج کنم.
من باید چی کار کنم؟ الان بعد از شش سال رابطه، تمام فکرم اون هست. وقتم رو، بچگی ام رو و زندگی ام رو نابود کردم. الان این رو میگه چه کاری از دستم بر میاد و این که من بعد از شش سال دخول میتونم ثابت کنم، حلقوی بودم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

حلقوی بودن باعث نمیشود پزشکی قانونی متوجه رابطه نشود و حتما مشخص است اما ارتباط دادن آن به آن پسر دشوار ولی امکان پذیر است البته در صورت شکایت هر دو طرف به 99 ضربه شلاق و شاید پسر به پرداخت ارش الوکاله محکوم شود