مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط چک برگشتی

سلام، خسته نباشید
من یک چک از شخصی دارم که اقدام کردم و برای شهر دیگر نیابت گرفتن و حکم جلب گرفتم و با معرفی امول آزاد شد و در مزایده هم وسایلی که معرفی کرده بود، فروش نرفت و موند.
سوال من این هست، آیا میتونه این رو درخواست تقسیط کنه؟ از همون شهرستان که نیابت هست میتونه اقدام کنه یا باید بیاد شهر من که درخواست تقسیط بده؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

محل در خواست اعسار دادگاه صادر کننده رای بدوی است