مشاوره حقوقی رایگان - تایید رای دادگاه بدوی

سلام. در یک رای دادگاه، دادگاه بدوی بطلان دعوی داد. در دادگاه بدوی خواهان سه خواسته داشت. رفت تجدید نظر الان رای اومده نوشته؛ دو خواسته بدوی تایید و استوار هست و فقط یک خواسته را تجدید نظر پذیرفت. آیا میتوان با یک خواسته گفت همه رای به نفع خواهان شده است یا نه باید جزئی از خواسته خواهان را داد؟

پاسخ ها :

مجيد  مصلحي نجف آبادي

جناب آقای مجيد مصلحي نجف آبادي :

سلام-بسته به نوع خواسته میشه جواب داد- سوال رو دوباره مطرح و راجع به خواسته بیشتر توضیح بدید