مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش ملک

با سلام و خسته نباشین من یک وکالتی از خانوم دوستم بابت فروش ملکشون گرفتم که خونشون رو بفروشم بدهی های خودشون و همسرشون رو تسویه کنم که تو وکالتنامه هم قید کردیم مبلغ حاصل از ثمن فروش رو وکیل به هرکسی صلاح بداند به هر شرط میتواند پرداخت کند الان تو دادگاه بدوی من محکوم شدم که اذن پرداخت نداشتم با این که تو وکالتنامه من اذن گرفتم الان میگن ممکنه قاضی به صورت کامل موضوع وکالتنامه رو نخونده باشه الانم رفته تجدید نظر میخوام بدونم این رای تایید میشه به نظرتون یا رد میشه؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در وکالت‌نامه چنین قیدی باشد ممکن است دادگاه تجدیدنظر نقض کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دادنامه شما بررسی شود که دادگاه به چه چیزی استناد شما را رد کرده است

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
نتیجه دادگاه تجدید نظر قابل پیش بینی نیست اما اصولا اگر چنین اذنی در وکالت نامه صراحتا قید شده باشد امکان نقض رای در تجدید نظر هست.