مشاوره حقوقی رایگان - سربازی همزمان دو برادر

با سلام.
بنده سرباز سپاه هستم و به مدت یک سال دیگر از خدمتم مونده.
برادرم میتونست تا پایان خدمت من صبر کنه ولی نکرد و به پلیس به اضافه 10 هم اطلاع نداد که برادر بزرگترم سرباز هست. پلیس به اضافه 10 هم گفت تا برج 9 بیشتر فرصت نداری. برادرم برای برج 10 پست کرد. بعدا به نظام وظیفه اطلاع دادیم که من ( برادر بزرگتر ) خدمت هستم تا برادر کوچکتر در شهرمون بیفته. اما نظام وظیفه گفته دیر شده و کد برای مرزن آباد چالوس خورده و باید از آموزشی یا یگان پیگیری کنید. شما چه راهی رو پیشنهاد میکنید؟

پاسخ ها :

سربازی همزمان دو برادر خدمت سربازی در شهر خودرو قانون سربازی همزمان دو برادر تغییر محل خدمت سربازی سربازی محل خدمت سربازی