مشاوره حقوقی رایگان - شكايت سرايدار ساختمان

عرض سلام و خسته نباشيد. سرايدار ساختمان چند سالي هست كه ساكن است و حقوق سرايداري دريافت ميكند ولي بيمه نكرده ايم. حالا بعد از چند سال ٥٠ ميليون ميخواهد كه شكايت نكند و بدون دردسر برود. آيا ميتوانيم با مبلغ كمتر از اين و قانوني كاري اجام دهيم چون تا ده روز ديگر بيشتر مهلت پرداخت اين ٥٠ ميليون را نداريم. ممنون ميشم جوابگو باشيد. بسيار سپاسگزارم.

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام..اگر سرایدار بازنشسته بوده پس بیمه کردن ایشان منتفی است.درنهایت از واحد تامین اجتماعی مربوطه سوال کنید