مشاوره حقوقی رایگان - ارسال پیام اشتباه در تلگرام

سلام. من شغل آزاد دارم و شماره تلفن من در فضای مجازی و روزنامه پخش هست و خیلی با من تماس میگیرند. بنده از خانم خود سال 97 جدا شدم و موبایلش در گوشی ام با فامیلی اش ذخیره هست. یکی از مشتری هایم هم که خود ایشان وکیل دادگستری هستند و فامیل ایشون با خانم بنده یکی هست. بنده به این خانم اشتباهی پیام تلگرامی فرستادم. ایشان از من به جرم هتک حرمت شکایت کرده. بنده میتوانم ثابت کنم که اشتباه اسم باعث اشتباه من شده و جرمش چیست؟ متشکرم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قطعا از نظر قاضی این حرف شما توجیه عجیبی بیشتر نیست اولا بی مقدمه چرا به خانم سابق هتک حرمت کردید که حالا اشتباهی شخص مشتری شده است آنهم وکیل آنهم خانم برای مشورت با وکیل اصل ماجرا را تعریف کنید نه توجیهی که در ذهن شما است