مشاوره حقوقی رایگان - میزان مجازات

باسلام و خسته نباشید میخواستم ببینم میزان مجازات تهدید به مرگ و تهمت و فحاشی و در آوردن روسری خانم در خیابان توسط شخص متهم به چه صورت ومواد قانونی می باشد با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

توهین و فحاشی ماده 608
تهدید ماده 669
مزاحمت برای بانوان در ملا عام ماده 619

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،مجازات حبس دارد،بسته به شرایط قاضی می تواند از حداقل تا حداکثر محکوم نماید.

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام مجازات توهین جزای نقدی 2میلیون تومان تا 8 میلیون تومان محازات تهدید سه ماه تا دو سال حبس

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

توهین و فحاشی ماده 608 تهدید ماده 669 مزاحمت برای بانوان در ملا عام ماده 619

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با توجه به قواعد تعدد مجازاتها فقط یک مجازات اشد طبق ماده 134 قانون مجازات اسلامی تعیین می گردد.