مشاوره حقوقی رایگان - طلاق یک طرفه در صورت پرداخت نفقه

با سلام.
در دادگاه بدوی نفقه معوقه رای به نفع اینجانب صادر شد ( زوج ) و در دادگاه تجدید نظر کارشناس نفقه معوقه رو 8 میلیون کارشناسی کرده ولی قاضی هنوز رای صادر نکرده. سوالم این هست اگر قاضی من رو محکوم کنه به پرداخت نفقه معوقه و من پرداخت کنم، خانومم میتونه باز هم یک طرفه طلاقش رو بگیره؟

پاسخ ها :

طلاق یک طرفه در صورت پرداخت نفقه طلاق یک طرفه پرداخت نفقه معوقه نفقه معوقه طلاق از طرف زوجه طلاق نفقه