مشاوره حقوقی رایگان - محجوریت پدر معتاد

سلام، خسته نباشید. پدر من معتاد به شیشه هست و خشونت و توهمات شدیدی داره که ما رو هم از نظر جانی و روانی تهدید میکنه و اصلا نمیشه تحملش کرد. دو بار بیمارستان روانی بستری شده و خوب نشده اون قدر از او استرس و ترس و وحشت داریم که می خواهیم یک طوری بشه که هیچ وقت نه ما رو ببینه نه دستش بهمون برسه. یک حساب مشترک دارن با مادرم اگر احراز بشه که این فرد سلامت عقلی نداره و خطر جانی داره و نمیتونه برای اموالش تصمیم بگیره، میشه کاری کرد که پول ها به مادر ما تعلق بگیره؟

پاسخ ها :

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام می توانید حکم حجر ایشون رو بگیرید و تقاضای نصب قیم نمایید اما دلیل نمیشه که پول ایشان بعد حجر به مادر شما تعلق بگیرد قیم مسئول نگهداری از اموال ایشون هست همچنین نفقه اقارب رو می دهد