مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حجر و ابطال سند

با سلام پدرم سه سال قبل سکته مغزی کرده و از سمت راست بدن فلج شده تکلم و راه رفتن و حافظه کوتاه مدت ایشان دچار مشکل شده و برای تمام کارهای شخصی نیاز به کمک دارد. با توجه به شرایط جسمی ایشان و سابقه بستری در بیمارستان و مدارک پزشکی وی می توان اقدام به گرفتن حجر ایشان کنیم چون ایشون زن دوم دارن که چهار فرزند از اون زنش داره و اون خانم با بچه هاش توی این مدت که پدرم بیمار شده منزل و مستغلات بدرم رو به اسم خودش و بچه هاش زده .

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید درخواست صدور حکم حجر بخواهید. ابتدا به دادسرا ی محل اقامت پدرتان مراجعه کنید. بقیه مراحل از آنجا طی میشود. سپس به پزشکی قانونی فرستاده می‌شود. اگر پزشک تایید کند دادگاه هم حکم حجر صادر می‌کند