مشاوره حقوقی رایگان - تهدید تلفنی

با سلام. بنده ویزیتور پخش مواد غذایی بودم و تقریبا دو ماهی هست که بنا به دلایلی از شرکت اومدم بیرون و هنوز حقوق ماه خود را دریافت نکردم. روزی با کارفرما تماس گرفتم مبنی بر دریافت حقوق و ایشون خواستار این بود که مبلغ چکی که از مشتری رو داشتم تحویل بدهم و قرار شد که برم دفتر و تحویل دهم. ( این چک به عنوان رسید شده‌ های مشتری‌ ها بود که قرار بود بگیرم ) و کارفرما گفتن که چک رو بیار تا روی سند هات اقدام نکردم و مشکلی به وجود نیاوردم. حین استخدام سفته به مبلغ 25 تومن ارائه دادم. میخوام بدونم آیا این صحبت‌هاش تهدید محسوب میشه؟ فایل ضبط شده مکالمه رو هم دارم.

پاسخ ها :

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

اگر قرارداد داشته باشی اگر خسارتی به شرکت وارد کرده
ب
اشی می تونه اقدام کنه در غیر دادخواست استرداد مدارک اعلام کن