مشاوره حقوقی رایگان - آیا تهدید محسوب می‌شود یا نه باید چکار کنم

من با فامیل نزدیک مون که ازش طلب کارم بودم تماس گرفتم و گفتم که بیا پول منو بده یا ازت شکایت میکنم صحبت هایمان به دراز کشید تا جایی که من گفتم ما کاری به کار شماها نداریم وگرنه اگر کس دیگری بود شما را تا بحال با اسلحه یا سلاح دیگری زده بود در حین ناراحتی که بودم بی حواس گفتم. اگر، من هم تفنگی داشتم شما را میزدم فقط فقط از فرط ناراحتی خود این را بیان کردم و متوجه اش نبود،حال می‌گوید صدایت را ضبط کردم و شکایت میکنم که منو تهدید کردی ،من باید چه کار درستی در مقابل شکایت ایشان انجام دهم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صدای ضبط شده دلیل محسوب نمی شود و شما می توانید انکار کنید و اعلام کنید ساختگی است و هر بار که قاضی سوال کرد قبول دارید شما انکار کنید.
در خصوص طلب خود می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بگو من تهدید نکردم تهدید من این بوده که ازت شکایت میکنم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما مرتکب جرم تهدید به قتل دیگری شده اید و باید با تنظیم لایحه دفاعیه حقوقی ، از خود دفاع نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

صدا مدرك نيست
درضمن از هرگونه تهديد ديگران بپرهيزيد
و مراقب گفتار خود باشيد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

البته صدا (اگر واقعا ضبط کرده باشد؟اماره است در کنار سایر دلایل‌می تواند شکایت کنید شما باید ثابت کنید سوء‌نیتی نداشتید و از فرط ناراحتی گفتید.

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام.نگران نباشید . زیرا که تهدید باید عمدی باشد و مهمتر آنکه تهدید باید موثر باشد و باعث ایجاد ترس در تهدید شونده باشد و صرف اعلام اگر تفنگی داشتم و....وصف تهدید ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

فایل صوتی سند محسوب نمیشود تنها میتواند اماره قانونی باشد همین . شما میتوانید انکار کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به نظر مقام قضایی دارد که تهدید را احراز کند یا خیر .

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با یک دفاع محکم می توانید تبرئه شوید پیشنهاد می شود از کمک یک وکیل دادگستری بهره ببرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تهدید شرایطی دارد
صدای ضبط شده اماره می باشد باید سایر دلائل نیز استناد گردد
جهت مطالبات دادخواست دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود صدای ضبط شده اماره است می‌توان بدان استناد کرد و

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

اگر شکایت کرد و رفتید دادسرا همین مطالب رو بگید ، چون قصد تهدید نداشتید و مثال زدید دادسرا قبول می کنه

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام مدارک ومستندات شما نیازمند بررسی است

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

صدا بعنوان مدرک قابل استناد نیست