مشاوره حقوقی رایگان - قسط دیه

سلام.
تکلیف پرونده اجرای اجکام کیفری پس از این که وجه الکفاله توسط کفیل پرداخت بشود و تکلیف متهم پس از پرداخت وجه الکفاله توسط کفیل در جایی که اتهام انتسابی پرداخت قسط دیه باشد چیست؟
قبل از دستور وجه الکفاله توسط دادستان خط تلفن متهم و چندین حساب وی که مقداری پول در آن حساب بوده و با درخواست کفیل توقیف و به حساب صندوق دادگستری واریز شده، چه میشود؟ آیا میتوان آن ها را به کفیل مسترد دارند یا خیر؟ اگر کفیل دادخواست حقوقی بدهد آیا میشود آن مقدار وجهی که به صندوق واریز شده در غالب تامین خواسته توقیف و پس از حکم قطعی برداشت کرد؟
ممنون از پاسخ دقیق شما.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بحث کفالت با اجرای حکم متفاوت است اگر دادگاه دستور داده که مجرم را تحویل دهید ظرف مهلت مقرر و اینکارو نکردید وجه الکفاله رو ضبط میکنن و ربطی به اجرای حکم ندارد اما اگر به تکلیف عمل کرده کفیل و حکم هم اجرا شده میتواند استردادکند در کل پرداخت دیه از وجه کفاله انجام نمیشه