مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری سایت صیغه یابی

با سلام.
یکی از آشنایان حدود دو سال پیش از طریق این سایت های دوست یابی و صیغه یابی حسابش رو هک کردند و برداشت کردند. به دادسرای جرائم رایانه ای رفت و شکایت کرد و
بعد به پلیس فتا ارجاع دادند. بعد پلیس فتا سه تا تا نامه بهش دادند. به بانک هایی که واریز و برداشت شده و همچنین سامانه پرداخت ...
و دوباره جواب نامه ها رو برد دادسرا. رد دو نفر رو زدند که یکی مشهد و یکی هم میانه بود.
الان بعد از دو سال برای دوستم احضاریه اومده دادگاه کیفری 2 برای رسیدگی خواسته اش.
نگرانی دوستم این هست، چون از سایت های غیر مجاز صیغه یابی استفاده کرده برای او بد نشه و آبروریزی نشه؟
اگر در دادگاه شرکت نکنه چی میشه؟ اگر اون دو نفر با توجه به این که شهرستانی هستند و نتوانند بیایند چی میشه؟
در ضمن حساب ها که مشخص هست و مدارک هم که در پرونده هست. چرا حکم صادر نمی‌کنند و به حسابش بریزند؟
ممنون و سپاس از این که پاسخگو هستید.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

صیغه جرم نیست.
اگر در دادسرا مراجعه نکند و توضیحات ندهد امکان دارد پرونده اش بسته شود.