مشاوره حقوقی رایگان - هک حساب

سلام من حدود یک ماه پیش مهریه ام را که حدود یک میلیارد پانصد میلیون تومان میشد دریافت کردم ولی بعد از واریز پول به حسابم کل پول از حساب من برداشت شده به پليس فتا مراجعه کردم گفتن حساب مجهول الهویه هست و رسیدگی میکنیم والبته گفتن باید طرفی که پول رو از حساب شما خارج کرده آنلاین بشه به دادگاه هم مراجعه کردم میگن زمان میبره میخواستم بدونم که کاری میتونم انجام بدم یا بايد از مراجع قانونی دیگر اقدام کنم که به حق و حقوقم برسم من سه فرزند کوچک دارم و اون پول تمام دارایی من بود که میتونستم باهاش آینده خودم و بچه‌هام رو بسازم لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایت نکرده اید می توانید با مراجعه به دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید و از طریق پلیس فتا و شعبه مربوطه موضوع را پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق پلیس فتا باید پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق مرجع قضایی پیگیری کنید و از بانک هم شکایت کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

صمن معرفی حساب ها و شماره تلفن همسر به پلیس فتا فعلا صبر نمایید.

مرضیه ریاحی

مرضیه ریاحی :

سلام وقت بخیر بگذارید روند اداری رسیدگی طی شود اگر طرف مقابل شناسایی شود حتما به نتیجه مطلوب خواهید رسید ترجیحآ به یک وکیل مراجعه بفرمایین

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
چاره ای نیست حتماً از طریق شکایت کیفری پیگری کنید.
کمی هم به همسرتان مشکوک شوید. ممکن است توطئه ای از طرف ایشان باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق مجاری قانونی و پلیس فتا موضوع را پیگیری نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

راهش شکایت در دادسرا و مراجعه به پلیس فتا است. اگر به همسرتان مشکوک هستید به دادسرا اعلام کرده و تقاضای بررسی حساب‌های وی را بکنید. روند اداری زمان بر است.

یک وکیل

سلام شکایت از طریق پلیس فتا و اینکه همسرتون هم جز مظنون ها هست

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید صبر داشته و پیگیری نمایید درخواست بررسی حسابهای همسر را نمایید