مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از راننده فراری با پلاک ...

من عابر پیاده بودم ماشین باری زد بهم فرار کرد و پای راستم از دوجا شکسته. خواهشم لطفا رسیدگی شود که چکار کنم؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
قابل انجام‌است
در صورت تمایل، تماس بگیرید

علي  سليمي

علي سليمي :

استان :

سلام آیا شماره پلاک ماشین رو یادداشت کرده اید آیا در محل تصادف دوربین مداربسته ای جهت شناسایی کامیون وجود دارد آیا شاهدی دال بر وقوع تصادف وجود دارد بهر حال اگر ماشین شناسایی شد دیه شما از بیمه شخص ثالث کامیون مذکور به جانشینی راننده مقصر دریافت میشه و الا از طریق صندوق تامین خسارتهای بدنی قابل وصول می باشد