مشاوره حقوقی رایگان - بخاطر خرید ووچر برای فردی حسابم مسدود شده

سلام من در فضای مجازی با فردی اشنا شدم که گفت برای ارز بخر و پول زد حسابم الانم بانک حساب های منو مسدود کرده از دونفر رضایت گرفتم ولی از بقیه اصلا پیامک نیومده برام‌ که شکایت کردن یا نه توی سامانه ثنا هم نیست من باید چیکار کنم کسی میتونه راهنمایی کنه کسی بلده توراخدا کمکم کنه

پاسخ ها :

علي  سليمي

علي سليمي :

استان :

سلام به بانک عاملی که حساب شما رو توقیف کرده مراجعه کن ببین از کدام مراجع قضایی تقاضای توقیف حساب شما شده سپس به اون مرجع مراجعه کن و مشخصات شاکی و موضوع شکایت رو دریافت کن