مشاوره حقوقی رایگان - باسلام.چه اقدامی میتوانم انجام دهم؟

خداقوت.خانه ای را فروخته ام و درقبالش چکی بدون تاریخ دریافت نموده ام البته در قولنامه ای که در بنگاه املاک نوشته ایم قید نموده ایم چک بدون تاریخ میباشد به این دلیل که قرار بود درکاری مشارکت کنم بعدا متوجه شدم چک را تاریخ5ماه بعد از تاریخ قرارداد نوشته است و روز بعد از معامله متوجه شدم که خریدار بدهکاری بالا آورده از جمله به شخص خود بنگاهدار املاک که بعداز رفتن بنده یک قولنامه سفیدامضا نموده و به وی داده بجای طلبش و متواری گردید به این معنی که با مشارکت بنگاهدار سر اینجانب کلاه گذاشتن . چندین بار به موبایلش تماس گرفتم و جواب نداد البته اول کار بنگاه دار نگفت که از خریدار قولنامه سفید امضا دارد این موضوع را بعد از چند روز پیگیری برادر زاده اش اینها را بمن گفت. موقع عقد قرارداد تصمیم خریدار این شدکه بنگاهدار خانه را فورا بفروش برساند که مبلغ قید شده در چک برای مشارکت قرار بگیرد که باید یک توافقنامه دیگری نوشته شود. بهر صورت الان طبق قولنامه ای که دردست دارم چکار میتوانم بکنم؟ آن شخص فعلا متواری میباشد.
(پیشاپیش از پاسخگوییتان سپاسگزارم)یک مورد کلیدخانه را بنده تحویل نداده ام ولی کلیه مدارک منزل50 متری فوق الذکرن زد خریدار میباشد که به بنگاه دار نداده است

پاسخ ها :

بهشاد  بهپوری

جناب آقای بهشاد بهپوری:

سلام
متاسفانه با اطلاعاتي كه شما داديد هيچ گونه جرمي واقع نشده و شما خودتان اين شرايط را قبول كرديد . در هر صورت فعلا نميشه خدشه اي به صحت مبايعه نامه وارد كرد و شما بايد دنبال وصول چك باشيد و اگر شرطي در مبايعه نامه داريد كه در صورت عدم وصول مبلغ چك حق فسخ براي شما ايجاد مي شود بعد از برگشت چك مي توانيد از آن حق استفاده كنيد و معامله را فسخ كنيد و اگر چنين شرطي نيست متاسفانه تنها راه همان وصول چك مي باشد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.برای یافتن بهترین راه باید قولنامه را مطالعه کرد.یاالله