مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمان

سلام وقتتون بخیر.
بنده دوسال پیش یک آپارتمان با وام مسکن یکم خریدم 280 میلیون. که در زمان خرید پول 1.5 دانگ اونو همسرم داد و قرار شد 1.5 دانگو به اسمش بزنم ولی بنا به دلایلی و اینکه در رهن بانک بود با یک سال تاخیر یه قولنامه در بنگاه براش نوشتم و وکالت بلاعزل یک و نیم دانگو در دفترخونه بهش دادم. البته تاریخ قولنامه رو همون تاریخ خرید خونه زدیم نه روزی که نوشتیم. و اینکه قبلش یعنی حدود سه ماه بعد از خرید خونه بنده یک دست نوشته معمولی بهش دادم برای اطمینان تا زمانی که قولنامه نوشته میشه. حالا به خاطر اختلاف خانوادگی از این برگه سواستفاده کرده و ادعا میکنن که این برگه جدای از اون 1.5 دانگه. و در مجموع باید سه دونگش مال من باشه در حالی که اون برگه صرفا به خاطر این نوشته شده که مدرکی باشه تا زمانی که قولنامه رسمی نوشته میشه.
تاریخ خرید خونه 1397/4/1
تاریخ نوشتن برگه معمولی 1397/10/5
تاریخ نوشتن قولنامه رسمی 1398/5/1 که تو قولنامه زدیم 1397/5/1
تاریخ وکالت بلاعزل 1398/5/5
با اون برگه دست نوشته میتونه همچین ادعایی داشته باشه؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
ایشان باید ادعای خود را اثبات کنند و شما میتوانید درخواست کارشناسی جهت احراز تاریخ وقوع معامله را بنمایید تا ادعای ایشان را ساقط نمایید .

پرسشگر :

البته اضافه کنم. هیچ شاهدی برگه رو امضا نزده و هیچ پولی بابت این 1.5 دانگ مورد ادعای واهی رد و بدل نشده. اینا میتونه دلیلی بر رد دعوا باشه

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.امور مربوط به قراردادها نیازمند بررسی دقیق مفاد قرارداد و مدارک و مستندات است .

محمد راجی

جناب آقای محمد راجی :

شما باید ثابت کنید که منظورتون از نوشتن قولنامه با دست نوشته یک و نیم دانگ بوده نکته ای که خیلی کمک میکنه اینه که وجه پردتختی همسرتون در زمان خرید معادل یک ونیم دانگ بوده و مبالغ پرداختی توسط شما معادل چهار ونیم دانگ بوده