مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست زمین اراضی ملی

سلام و ادب.
زمینی به صورت قولنامه دستی خریداری نمودیم که حالا پس از شش ماه از خریداری زمین فروشنده مدارک زمین را تحویل داده و طی استعلام که الان انجام دادیم زمین جزء منابع ملی است و تکلیفش مشخص نیست. به فروشنده زمین گفتم پول زمین را پس بده، گفت ندارم و بروید شکایت کنید ترسی ندارم. حالا با توجه به این که قولنامه دستی است و فقط امضا زده ایم بدون اثر انگشت با دو شاهد و این که انتهای برگ نوشته شده هر گونه مشکل زمین به عهده فروشنده است و چکی نیز بهش دادیم که پاس کرده و ته چک موجود هست.آیا اگر شکایت کنم، میتوانم پولم را پس بگیرم؟ با توجه به عرایض بالا ممنونم از پاسخ گوییتان
برای دادخواستی که باید بدم و متن شکایت نامه چی بنویسم که کار من دقیق جلو بره. چون پول وکیل ندارم.

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
در قابل تدوین دادخواست
قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید