مشاوره حقوقی رایگان - خرید اراضی ملی

سلام خسته نباشید. یک سال پیش زمینی خریدیم که متوجه شدیم اراضی ملی هست.صاحب زمینم امروز و فردا میکنه پول مارو نداده.امیدی به برگشت پول ما هست؟چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست بطلان معامله و استرداد ثمن معامله به نرخ روز بدهید .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

دادخواست بطلان معامله و استرداد ثمن معامله به نرخ روز بدهید .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست بطلان معامله واستردادثمن به نرخ روز را مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید دادخواست بطلان معامله و استرداد ثمن دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله حتما قابل برگشت هست دادخواست ابطال معامله و مطالبه خسارت به نرخ روز بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید دادخواست اعلام بطلان معامله و استرداد ثمن و غرامات بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست بطلان و استرداد ثمن و مطرح نمایید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام دادخواست بطلان معامله و استردادثمن بدهید