مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک از همسر

سلام، خسته نباشید. زن دوم میخواد خونه اش رو به نام من بزنه. چون از اون بچه ندارم شرط میزاه تا زمانی زنده ام خونه مال خودم هست. در این وسط یک بلایی به سرم اومد اون میتونه قرارداد رو فسخ کنه یا نمیتونه؟ من زنده نیستم اموال به بچه هام که از اون نیست میرسه یا نمیرسه؟

پاسخ ها :

انتقال ملک از همسر ارث از نامادری انتقال ملک بعد از فوت ارث نامادری ارث