مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام
من و همسرم ده ساله ازدواج کردیم و یه دختر 7 ساله دارم. الان به مشکل برخوردم و با این شرایط مطمئنم به زودی طلاق خواهیم گرفت.
در حال حاضر یه واحد آپارتمان داریم که به نام مادر من هست چون از ایشون منزل رو خریداری کردیم دیگه به نام نکردیم و فقط یه قولنامه دستی نوشتیم که به نام من نوشته شد یعنی خریدار من هستم که البته با توافق همسرم این کارو کردیم و به عنوان شاهد امضا کرده.
حالا میگه میخوام دنبال کاراش برم که خونه رو به نام خودم بزنم نمیخوام به نام تو باشه.
میخوام ببینم من میتونم بدون اینکه همسرم بفهمه برم و خونه رو به نام خودم کنم و در این صورت میتونه بعدا شکایت کنه چون اقساط بانک رو پرداخت کرده؟؟؟؟ و در صورتی که دادخواست طلاق بدیم تکلیف این خونه در صورتی که به نام خودم کرده باشم چی میشه؟؟؟ آیا میتونم به عنوان مهریه حسابش کنم یا اینکه شوهرم ازم پس میگیره خونه رو؟؟؟
میشه راهنمایی کنین چطور میتونم خونه رو داشته باشم چون شوهرم به هیچ عنوان حق و حقوق و مهریه بهم نمیده میخوام هرجوریه هست خونه رو بگیرم ازش

پاسخ ها :

مهدي  كارگردوست حقيقي

مهدي كارگردوست حقيقي :

سلام
در فرض سؤال ، شما می توانید به همراه مادرتان و با داشتن قولنامه و سند مالکیت ملک و اسناد هویت خودتان و مادرتان به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید و با پرداخت هزینه های دفتر و هزینه ها و بدهی های قانونی ملک ، آپارتمان مورد نظر را به نام خودتان انتقال دهید به شرطی که سند آپارتمان در رهن بانک یا توقیف جایی نباشد و این موضوع ارتباطی با طلاق یا مهریه شما ندارد یعنی مهریه را هم می توانید بطور جداگانه مطالبه کنید. لازم به ذکر است همسرتان هم می توانند مبالغی را که بعنوان اقساط بانک پرداخت نموده اند از شما مطالبه کنند نهایتاً اینکه صرف پرداخت اقساط بانک توسط همسرتان ، موجب مالکیت ایشان بر ملک مذکور نمی شود . موفق باشید