مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در سایت آگهی دهنده

سلام. شخصی آگهی در سایت درج آگهی اراک گذاشته بود که 50 نفر نیرو برای بسته بندی نیاز دارن. حالا آگهی رو پاک کرده. هر کسی هم براش 28 هزار تومان واریز کرده. حتی من را حالا مسدود کرده و دیگران را حتی. باید چه کنیم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نسبت به طرح شکایت کلاهبرداری اینترنتی و استفاده مال از طریق نامشروع از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام نمایید هم چنین پلیس فتا را در جریان بگذارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این افراد با این روش از اشخاص کلاهبرداری می کنند، شما می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را با عنوان کلاهبرداری ثبت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید.